Ultimele vești ale meteorologilor!

134

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni.

Săptămâna 17 – 24 septembrie 2018Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari, local, în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile țării.

Săptămâna 24 septembrie – 1 octombrie 2018

Valorile termice medii ale perioadei este posibil să se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor continua să fie deficitare în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 1 – 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor peste aceste medii. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar în sud.

Săptămâna 8 – 15 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii. Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, excedentare pe arii restrânse din sudul țării, iar în rest vor fi apropiate de normalul săptămânii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here