Ultimele pregătiri pentru Târgu-Jiu Bike Fest 2017

369

Weekendul viitor se anunţă a fi unul plin la Târgu-Jiu pentru iubitorii de mişcare şi nu numai! Doar la Târgu-Jiu Bike Fest poţi să te bucuri de distracţie, concursuri, muzică şi bicicletă, în intervalul 4-6 august. Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, bicicliştii şi iubitorii de distracţie vor avea parte de concerte cu muzică live, DJ Mix, poligon Airsoft şi, bineînţeles, concursuri de biciclete şi decernare de premii.
Evenimentul sportiv este organizat de Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Târgu-Jiu, Asociaţia Trix Bike şi Primăria Municipiului Târgu-Jiu.
Cele două secţiuni de concurs sunt: Concurs MTB XC (concurs pe un traseu cu o lungime de 36 km şi diferenţă totală de nivel de 300 m, ce poate fi abordat de majoritatea bicicliştilor cu o condiţie bună); Concurs kids & family (concurs pentru copii şi părinţi, pe un traseu lung de 6 km şi cu o diferenţă de nivel de aproximativ 50 m). Pentru MTB XC se vor premia primii 3 clasaţi pe 3 grupe de vârstă 14-30 / 30-45 / 45+, feminin şi masculin, oferindu-se un total de 18 premii. La family (copii/părinţi) se vor premia primii 3 clasaţi (fete sau băieţi) indiferent de vârstă! Vârsta minimă a copiilor participanţi este de 12 ani.
Înscrierea în concursuri se poate face cu plata în cont bancar sau la faţa locului (în perioada evenimentului). Taxa de înscriere pentru concursul MTB XCO este de 50 de lei de persoană. Înscrierile cu plata în cont sunt validate la fața locului numai prin prezentarea cărţii de identitate, care să corespundă cu codul asociat plăţii. Fiecare participant care a achitat taxa de înscriere va primi din partea organizatorilor un pachet de start. La ridicarea numerelor de participare pe baza buletinului de identitate se semnează declaraţia pe propria răspundere generală. Părinţii semnează pentru copii şi sunt obligaţi să pedaleze alături de ei pe traseul de concurs. În cazul retragerii înscrierii, taxa de participare nu poate fi returnată, însă locul poate fi cedat unui alt concurent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here