Ultimele pregătiri pentru alegerile de duminică. Prefect: Nu sunt probleme deosebite

1304

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, le-a cerut, joi, prefecţilor, în cadrul unei videoconferinţe, să comunice problemele întâmpinate în gestionarea organizării turului al doilea al alegerilor prezidenţiale.
„Vă anunţ că şi în turul doi veţi avea monitorizare de la nivel central în fiecare judeţ, diferită faţă de turul I, monitorizarea însemnând, nu neapărat control, ci susţinere şi sprijin pentru o bună comunicare, operativitate maximă şi găsirea unor soluţii adecvate, rapide, care să soluţioneze orice eveniment într-un mod operativ”, le-a transmis Vela prefecţilor. Prefectul de Gorj, Cristian Rujan, le-a transmis oficialilor din MAI că nu sunt probleme deosebite în ceea ce privește organizarea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. „La Gorj suntem pregătiți pentru desfășurarea turului al doilea al alegerilor prezidențiale. Toate instituțiile sunt pe poziție, nu sunt probleme deosebite. Sâmbătă vor fi distribuite buletinele de vot și celelalte materiale și sper ca totul să decurgă normal”, a spus Rujan.
În Gorj sunt amenajate 331 de secții de votare, la Prefectura Gorj ajungând deja buletinele de vot pentru scrutinul de duminică. Acestea vor fi ridicate, sâmbătă dimineața, de către primari și duse în secțiile de votare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here