Ultimele pregătiri înainte de referendum

123

La nivelul Judeţului Gorj, pregătirile pentru referendumul din 29 iulie, privind demiterea Preşedintelui, se apropie cu paşi repezi. Acestea se desfăşoară conform graficului stabilit de Guvernul României. Astfel, aproximativ 336 de mii de buletine de vot au fost depozitate la Prefectură şi se află sub strictă supraveghere. Preşedinţii secţiilor de votare au fost instruiţi, pentru ca totul să se desfăşoare conform planului iar secţiile de votare vor fi amenajate în zilele imediat următoare.

 

La nivelul Judeţului Gorj, pregătirile pentru referendumul din 29 iulie privind demiterea Preşedintelui României se desfăşoară conform graficului stabilit de Guvernul României. Conform calendarului întocmit de Ministerul Administraţiei şi Internelor, materialele aferente judeţului Gorj pentru referendum au fost ridicate în 19 iulie a.c., de la sediul instituţiilor abilitate din Bucureşti.
În total au fost ridicate 335.980 buletine de vot de la Regia Autonomă Monitorul Oficial de reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului şi au fost depozitate, sub pază, la sediul instituţiei.
În zilele următoare vor urma etapele legate de tot ce înseamnă pregătire pe fiecare localitate, pe fiecare secţie de votare în parte a setului respectiv de buletine de vot, dar şi de materiale necesare în timpul procesului electoral din fiecare secţie de votare.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here