Ultimele detalii – Se pregăteşte repartiţia locuinţelor ANL

293

Cele opt blocuri cu locuinţe ANL pe care autorităţile locale le-au construit pentru tinerii din municipiul nostru sunt aproape finalizate. În următoarea perioadă vor fi definitivate lucrările la utilităţi. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, în această toamnă se vor face repartiţiile către beneficiari.

Autorităţile locale se pregătesc să repartizeze 160 de unităţi locative, care se găsesc în opt blocuri ANL situate pe strada Narciselor. Lucrările sunt pe ultima sută de metri. „La ANL-uri se lucrează în această perioadă. Construcţiile de bază au fost finalizate o parte dintre ele, la celelalte mai sunt detalii la construcţia propriu-zisă. La partea de utilităţi se lucrează; la alimentarea cu apă şi energie electrică s-au definitivat. Urmează alimentarea cu gaze, este făcut contract şi s-a şi făcut plata către Distrigaz; trebuie să se intre la lucrări. De asemenea, s-au definitivat lucrările la canalizare. În această toamnă definitivăm utilităţile. Sunt opt blocuri cu câte 20 de unităţi locative, adică 160 de unităţi locative, din care 96 de garsoniere şi 64 de apartamente cu 2 camere. Vor fi repartizate în toamnă”, a explicat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Dosarele trebuie actualizate până pe 31 august
Aproximativ două mii de persoane din municipiul nostru îşi doresc o locuinţă ANL. Solicitanţii au obligaţia de a-şi actualiza dosarele în următoarele zile. Primăria Târgu-Jiu anunţă cetăţenii că în vederea realizării listelor pentru repartizarea locuinţelor sociale sau de tip ANL solicitanţii au obligaţia ca până la data de 31 august să îşi actualizeze dosarele. Dosarele neactualizate până la această dată vor fi eliminate din lista de priorităţi.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here