Udrea înfierează “ciocoii” de la Gorj

340

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), nou aleasa în funcţie Elena Udrea, consideră că posibila colaborare dintre PSD şi PPDD, privind majoritatea de la Gorj poate fi caracterizată prin sintagma “ciocoii vechi şi noi”.

“Ciocoii vechi şi noi. Nu ştiu ce vor face cei doi ciocoi la Gorj, dar important este că oamenii s-au lămurit cum este cu onestitatea în politică, cu sinceritatea. Atât timp cât oameni care spuneau nişte lucruri, cu argumente, groaznice unul despre celălalt, doar pentru că este interes să aibă majorităţi în Consilii Judeţene, arată ce fel de politică fac şi cei de la PSD şi cei de la PPDD. Noi suntem un partid care chiar vrea să facă altfel de politică. N-o să mă auziţi niciodată că o să spun altceva decât am afirmat şi am susţinut cu argumente şi niciodată nu o să trec peste lucrurile pe care le-am crezut cu onestitate şi pe care le-am prezentat alegătorilor cu bună credinţă”, a spus Elena Udrea, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.
Premierul Victor Ponta a declarat vineri că săptămâna acesta se va stabili, în funcţie de rezultatul negocierilor cu PPDD, dacă va exista un protocol cu această formaţiune.
“În funcţie de rezultatul negocierilor putem să avem sau nu un protocol de colaborare. În aceste zile evaluăm situaţia din teritoriu, acolo unde, strict politic, trebuie să-l felicit pe domnul Blaga care cu 12% cât a luat a devenit şef peste toate judeţele din România, manipulându-i pe cei de la PNL. (…) Dacă vor avea prezenţă în guvern, reprezentanţii PPDD din Guvern vor fi stabiliţi chiar de ei, (de cei de la PPDD-n.r.), nu de către mine”, a spus Ponta. El a admis că este posibil ca PPDD să intre la guvernare, dar a subliniat că acest lucru nu a fost discutat. “Nu am intrat în detalii. Discută preşedintele executiv Dragnea. Apoi trebuie să prezentăm structurilor de conducere PSD propunerea finală. E vorba de o colaborare normală – în toate judeţele în care putem forma majorităţi. Nu rupem nicio alianţă. Facem majorităţi acolo unde PNL ajută PDL”, a spus Ponta.
A. STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here