Udinese Academy caută campioni în Gorj

308

Udinese ACADEMY oferă un proiect tehnic creat pe baza unui program special care urmează să fie realizat şi în judeţul nostru. Gorjeanul Horaţiu Guţă, reprezentantul Udinese Calcio şi Udinese Academy, a declarat pentru Gorjeanul că se încearcă o colaborare cu Ştiinţa Turceni şi că în curând va fi înfiinţat, la Târgu-Jiu, clubul FC Panduraşii, al cărui preşedinte va fi chiar el.

Italienii de la Udinese caută tinere talente sportive în judeţul nostru. În cursul zilei de ieri au ajuns aici mai mulţi reprezentanţi ai Udinese Calcio şi Udinese Academy, pentru a pune bazele proiectului ce se va desfăşura în Gorj. Înainte de a veni la noi, italienii au poposit la Simeria pentru semnarea unui contract cu C.S. CFR Simeria, în baza căruia se va dezvolta o colaborare pentru un proiect care să asigure îmbunătăţirea activităţii de pregătire a copiilor şi tinerilor fotbalişti. „Eu sunt reprezentantul Udinese Calcio şi Udinese Academy în România; eu sunt de loc din Târgu-Jiu şi mi-aş fi dorit să îi aduc aici prima dată, dar autorităţile din Simeria s-au mişcat mai repede şi am semnat acolo prima dată. În Gorj, vom încerca o colaborare cu Ştiinţa Turceni şi vom organiza clubul pe principiile Udinese Calcio. De asemenea, la Târgu-Jiu vom înfiinţa FC Panduraşii, la care eu voi fi preşedinte, unde se vor putea înscrie toţi copii cu vârsta peste cinci ani. Practic, Udinese Academy este un proiect tehnic-social”, a declarat Horaţiu Guţă.

Italienii susţin tinerii fotbalişti
Reprezentantul Udinese Calcio şi Udinese Academy în România, Horaţiu Guţă, s-a deplasat în Italia cu un tânăr fotbalist din Gorj, care a avut posibilitatea de a se antrena la Udinese. „L-am însoţit pe fiul meu, Seby Safta, în Italia, la Udinese Academy, unde s-a antrenat împreună cu copiii de la Udinese Academy. El aparţine Clubului Pandurii Târgu-Jiu, iar acea deplasare a fost posibilă datorită domnului Horaţiu Guţă, reprezentant al Udinese Academy în România”, a explicat Adrian Safta. Udinese Calcio este un club care de mulţi ani obţine rezultate de înalt nivel, datorită  strânsei relaţii între standardele extrem de ridicate de organizare şi profesionalism ale societăţii  şi orientarea puternică pentru descoperirea, şi dezvoltarea tinerelor talente. Însăşi atenţia acordată lumii tinerilor a dat impulsul de a crea proiectul intitulat  Udinese ACADEMY.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here