Ucisă la 13 ani de tatăl vitreg

488

Crimă oribilă produsă la Prigoria, autorul acesteia mergând ieri dimineață la Poliție și predându-se. O fată de 13 ani a fost omorâtă chiar de tatăl său vitreg, cei doi fiind acasă împreună cu un băiat de un an, mama copiilor fiind internată la spital cu un alt băiat, care era bolnav. Femeia mai are o fată, care a fost însă nevoită să plece de acasă pentru a scăpa de certurile și scandalurile cu tatăl vitreg, ieri ea spunând că nu se gândea niciodată că se va ajunge la un asemenea deznodământ. Și, cu toate acestea, Mădălina a fost găsită fără suflare într-un șopru din curtea casei, ea fiind pe jumătate dezbrăcată.
Viorel Petrică a comis crima pe fondul consumului de alcool, dar și al certurilor pe care le avea cu minora. Bărbatul de 32 de ani i-a reproșat fetei că nu face curățenie și nu spală rufele frățiorului său mai mic, așa ajungându-se la crimă. “Nu sunt un criminal, dar m-am mai supărat și eu și de la un pahar de băutură am ajuns să fac ce am făcut. Nu sunt un om rău, să știți, dar în familie te mai cerți, că motive se găsesc”, a încercat bărbatul să își explice gestul, el nefiind de acord cu acuzațiile de omor ce îi sunt aduse. Medicii legiști urmează să stabilească și dacă fata a fost siluită sau doar trasă în șoprul din gospodărie pentru a-i fi ascuns trupul neînsuflețit. Cadavrul său a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi expertizat, o expertiză, psihiatrică însă, urmând să îi fie făcută și tatălui său vitreg.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și cel mai probabil azi va fi prezentat unei instanțe de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Petrică are toate șansele să își petreacă următorii 25 de ani după gratii dacă va fi găsit vinovat de moartea fiicei sale vitrege. În cursul zilei de ieri el a fost audiat mai multe ore, povestindu-le anchetatorilor ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale fiicei sale vitrege. Acasă a ajuns și soția sa, care s-a externat cu băiețelul, ea venind să vadă dacă ceea ce aflase era adevărat. Nu îi venea să creadă că așa ceva este posibil, dar a menționat că nu dorește să îl mai vadă niciodată pe fostul său soț, ea fiind la a doua căsnicie. Acum și mama are de dat explicații în fața celor de la Direcția pentru Protecția Copilului, care fac verificări pentru a vedea dacă minorii pot fi crescuți în continuare sau nu de aceasta, femeia declarându-se hotărâtă să își păstreze copii și să aibă grijă de ei chiar și fără un bărbat în casă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here