Ucigaşul Ungureanu, trimis în judecată

170

03 off crima frati[(000148)19-46-47]Criminalul care şi-a omorât fratele, la sfârşitul anului trecut, a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Ungureanu Vasile, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri materiale, i-a aplicat două lovituri cu cuţitul fratelui său, Ungureanu Constantin, în zona toraco-abdominală, după care a abandonat victima şi s-a deplasat la locuinţa concubinei sale, B.M., căreia i-a spus despre fapta comisă.

B.M. s-a deplasat împreună cu alte trei persoane la apartamentul victimei şi au găsit-o pe aceasta pe hol, căzută pe o parte. Bărbatul era conştient şi le-a spus că a fost tăiat de fratele său, inculpatul Ungureanu Constantin. Aceştia au transportat victima la Spitalul Judeţean Gorj, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, însă datorită leziunilor grave produse de inculpat, respectiv plagă înjunghiată toracică stânga cu interesarea plămânului stâng şi plagă înjunghiată abdominală cu interesarea ficatului, a decedat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus în 19 noiembrie, la o zi de la cumplitul omor, reţinerea în arestul IPJ Gorj, pentru 29 de zile, a lui Vasile Ungureanu. Iniţial autorul crimei a fost reţinut atunci pentru 24 de ore, bărbatul în vârstă de 52 de ani din municipiul Târgu-Jiu fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 174 combinat cu art. 175 lit.c Cod penal. Această faptă este pedepsită cu închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi. Imediat apoi Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat Tribunalului Gorj emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului Ungureanu Vasile, pentru 29 de zile.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here