UCB Târgu Jiu, premiată la Salonul de Inventică INVENTCOR

1168

Echipa Universității ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu a obținut 11 premii la Salonul Internațional de Inventică INVENTCOR 2024, ce a avut loc loc la Deva, în perioada 4-6 aprilie.

Din cele 11 premii adjudecate, 6 au fost obținute de profesorii coordonatori și 6 de studenți. ”Felicitări echipei Centrului de Transfer Tehnologic din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu (CTT-UCB) pentru realizările remarcabile obținute la cea de-a 5-a ediție a expoziției internaționale de inventică INVENTCOR, desfășurată în perioada 4-6 aprilie 2024 la Deva. Echipa CTT-UCB a obținut nu mai puțin de 11 premii, din care 5 premii au fost câștigate de studenți, iar 6 premii au fost acordate profesorilor coordonatori. La eveniment, CTT-UCB a fost prezent cu trei brevete de invenție, rezultate ale echipei coordonate de președintele Senatului UCB, prof. univ. dr. ing. Luminița Georgeta Popescu și trei proiecte realizate de studenții de la Facultatea de Inginerie, Specializarea Inginerie Medicală. Mulțumim tuturor celor implicați și susținătorilor noștri pentru sprijinul lor necondiționat. Suntem determinați să mergem mai departe și să continuăm să creăm un viitor sustenabil prin inovație și colaborare!”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ superior de la Târgu Jiu.
În perioada 4-6 aprilie, cunoscutul inventator Corneliu Birtok Băneasă a organizat la Casa de Cultură din Deva Salonul internațional de inventică INVENTCOR. La ediţia din acest an au fost jurizate peste 300 de invenţii şi inovaţii din 31 de ţări.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here