UCB Târgu-Jiu, pregătită de admitere

492

ucb3Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu este pregătită să-şi întâmpine bobocii. Începând din 10 iulie se dă startul înscrierilor pentru anul universitar 2012-2013. Pentru acest an, UCB scoate la concurs 350 de locuri bugetate plus 11 pentru tineri de origine română cu domiciliul în străinătate.

Pentru anul universitar 2012-2013, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu pune la dispoziţia tinerilor absolvenţi de liceu peste o mie de locuri, 350 fiind fără taxă. „La Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor avem un total de 280 de locuri, dintre care 128 sunt bugetate. La Facultatea de Inginerie sunt 285 de locuri în total şi 117 bugetate. La Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale sunt 160 locuri din care 40 fără taxă. La Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate avem 248 de locuri, dintre care 65 sunt bugetate. De asemenea, la ID – Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor avem 140 de locuri şi la ID – Drept avem 50 de locuri”, a explicat Mihai Cruceru, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Programe de studii pentru 2012-2013
La Facultatea de Inginerie se fac înscrieri la cinci programe de studii: Tehnologia construcţiilor de maşini; Managementul Energiei; Termoenergetică; Automatică şi informatică aplicată; Inginerie şi protecţia mediului în industrie. Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor sunt patru programe de studii: Finanţe şi bănci; Economia turismului, comerţului şi serviciilor; Contabilitate şi informatică de gestiune; Management. La Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate sunt trei programe de studii: Drept; Administraţie Publică; Sociologie. Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale are patru programe: Educaţie fizică şi sportivă; Kinetoterapie şi motricitate specială; Asistenţă medicală generală; Limba şi literatura engleză – Limba şi literatura română.Înscrierile pentru anul universitar 2012-2013 încep din data de 10 iulie, conform graficului stabilit de către fiecare facultate.

Minodora Sucea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here