UCB Târgu-Jiu organizează Balul Liceelor 2017

204

Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu, în parteneriat cu Liga Studenților din UCB, organizează joi, 30 martie 2017, cea de-a doua ediție a Balului Liceelor. Evenimentul se va desfășura la restaurantul de pe Insulița Jiului, începând cu ora 20.00.

La Balul Liceelor au fost invitați să participe câștigătorii concursurilor de Miss și Mister din toate liceele și colegiile din județul Gorj în anul școlar 2016-2017, fiind înscriși 18 elevi.
Balul Liceelor face parte din seria de evenimente comune pe care Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu le organizează împreună cu unitățile de învățământ din mediul nonuniversitar, acțiunea având drept scop integrarea elevilor în atmosfera studențească, oferind o seară de destindere plină de momente frumoase. În același timp, va fi o activitate creativă prin care atât participanții, cât și toți cei prezenți vor acumula experiențe noi și vor interacţiona activ.
Spectacolul va avea loc la Complex Anna Events, de pe Insulița Jiului, începând cu ora 20.00, invitatul special fiind trupa THE DREAMERS.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here