UCB Târgu Jiu, locul doi la Memorialul “Corneliu Stroe”

389

Echipa de fotbal a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu a reuşit să se claseze pe locul doi la ediţia a IV-a a Memorialului “Corneliu Stroe”, competiţie care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Craiova. De asemenea, gorjeanul Daniel Mărgărit de la UCB a fost declarat cel mai bun jucător al turneului de la Baza Sportivă Flux Arena. Evenimentul a fost organizat de Universitatea din Craiova prin Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, având ca parteneri Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret – DOLJ, Pro EFS Craiova şi Asociația Sportivă Sport-Cultură-Educaţie.
Întrecerea sportivă a fost câştigată de Universitatea din Craiova- F. E F. S – Anul I +II. La final s-a jucat un meci demonstrativ între foştii jucători ai Universităţii Craiova şi o echipă formată din profesori şi studenţi. Marius Sava, Corneliu Papură, Bogdan Vrăjitoarea, Pavel Badea sau Silvian Cristescu au făcut din nou echipă şi s-au impus cu 4-1 în faţa trupei universitare.
Alb-albaştrii au fost conduşi de pe margine de Sorin Cârţu şi Silviu Lung. Competiția fotbalistică doreşte să-i cinstească memoria celui pe care mulţi îl consideră părintele Universității Craiova, Corneliu Andrei Stroe, care a decedat în urmă cu patru ani, nu înainte să sprijine proiectul fotbalistic CS Universitatea Craiova.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here