UCB recuperează zilele libere vinerea şi sâmbăta

429

Studenţii au fost liberi vineri – 14 noiembrie şi luni – 17 noiembrie.  Astfel încât cei care au dorit să voteze în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale în localitatea de domiciliu să nu fie opriţi de cursurile universitare. Studenţii Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu au avut şi ei un week-end prelungit, urmând să recupereze cele două zile libere. Conducerea UCB a decis ca liberele să fie recuperate vinerea şi sâmbăta.

La Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, la fel ca şi la restul instituţiilor de învăţământ superior din ţară, zilele de 14 şi 17 noiembrie au fost zile libere. La nivelul UCB s-a decis ca aceste zile să se recupereze vinerea şi sâmbăta. „Cursurile care au fost suspendate pentru alegerile prezidenţiale se vor recupera vinerea şi sâmbăta, în funcţie de programul fiecărei facultăţi”, a confirmat Luminiţa Popescu, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
O parte din cursuri se recuperează vinerea, dat fiind faptul că unele facultăţi nu avea program în această zi. La restul facultăţilor, studenţii şi cadrele didactice vin la cursuri sâmbăta pentru recupera liberele din 14 şi 17 noiembrie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here