UCB organizează noi Conferinţe de Management al Carierei

522

Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu ajută studenţii să se pregătească pentru un “un job de succes”. Timp de trei zile, studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor sunt aşteptaţi la Conferinţe de Management al Carierei.

Proiectul “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine” coordonat de Universitatea de Vest din Timişoara, se află, acum, în plină desfăşurare la Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. În zilele de 28, 29 şi 30 octombrie 2014, începând cu ora 16:30, în sala 016, la Facultatea de Inginerie a Universităţii “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, se desfăşoară trei Conferinţe de Management al Carierei dedicate unui număr de peste 120 de studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. “Conferinţele vor avea invitaţi speakeri din partea angajatorilor, relevanţi pentru domeniul de pregătire al studenţilor participanţi. Speakerii selectaţi vor împărtăşi experienţe relevante profilului studenţilor şi vor face recomandări privind realizarea unei inserţii profesionale de succes”, a confirmat prof. univ. dr. ing. Ştefan Ghimişi, coordonator proiect din partea Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

foto conferintaParticiparea la conferinţă, obligatorie pentru studenţi
Participarea la o Conferinţă de Management al Carierei este una din cele trei activităţi importante şi obligatorii ale proiectului.
“Pentru cei care încă nu s-au înscris în proiect, le recomandăm să viziteze pagina web cu adresa www.cariera.uvt.ro”, spune Ghimişi. În urma participării la activităţile proiectului, studenţii vor primi subvenţii şi burse. Aşadar, există mai multe motive serioase pentru înscriere în acest proiect. Pentru că locurile sunt limitate, studenţii care vor să participe la proiect sunt invitaţi să se înscrie cat mai repede.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here