UCB organizează admitere tot pe bază de dosar

239

În această vară, Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu organizează admiterea pe bază de dosar. Regulamentul de organizare şi desfăşurare a admiterii la studiile universitare de licenţă şi master pentru anul universitar 2014-2015 a fost deja postat pe pagina de internet a instituţiei.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a început deja pregătirile pentru admiterea din acest an. Potrivit reprezentanţilor UCB, şi de această dată se va merge pe concurs de dosare. „Avem afişate pe site atât locurile propuse pentru programele de studii pentru anul universitar 2014-2015, cât şi Regulamentul de organizare şi desfăşurare a admiterii la studiile universitare de licenţă şi master. La admitere se va merge numai pe dosar”, a menţionat Mihai Cruceru, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Locuri propuse pentru admitere
Pentru sesiunea de admitere din acest an, la UCB Târgu-Jiu au fost propuse 775 de locuri bugetate şi 625 cu taxă. Locurile bugetate sunt repartizate astfel: 310 la Facultatea de Inginerie, 170 la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestionarea Afacerilor, 235 la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative şi 60 la Facultatea de Studii Medicale şi Comportamentale.
Pentru programe de studii universitare de master, reprezentanţii Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu au propus 440 de locuri bugetate şi 295 locuri cu taxă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here