UCB organizează admitere pe bază de dosar

366

În această vară, Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu organizează admiterea pe bază de dosar. Potrivit prorectorului Ştefan Ghimişi, în acest an, UCB scoate la concurs acelaşi număr de locuri ca şi în 2014, însă repartiţia lor pe facultăţi diferă.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a început deja pregătirile pentru admiterea din acest an. Potrivit reprezentanţilor UCB, şi de această dată se va merge pe concurs de dosare. „Admiterea pentru programele de studii pentru anul universitar 2015-2016, se va face pe dosar, ca şi până acum”, a menţionat Ştefan Ghimişi, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Peste 1.300 de locuri, la admitere
Pentru sesiunea de admitere din acest an, la UCB Târgu-Jiu a fost alocat de la Ministerul Educaţiei acelaşi număr de locuri, ca şi anul trecut. „Noi am primit acelaşi număr de locuri, ca şi anul trecut, dar repartizarea lor pe facultăţi diferă puţin în noul an universitar”, a confirmat prorectorul Ghimişi.
Pentru anul universitar 2014-2015 au fost scoase la concurs 1.332 de locuri, dintre care 879 cu taxă. Cu un an în urmă, UCB a avut 1.295 de locuri.
De asemenea, pentru anul universitar 2014-2015, Universitatea „Constantin Brâncuşi” a scos la concurs şi 650 de locuri la programele de masterat, dintre care 510 cu taxă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here