UCB, în plin concurs pentru funcţiile de Decan

280

În perioada 12-16 decembrie, la nivelul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu se desfăşoară concursul pentru ocuparea posturilor de Decan. Înscrierile la concurs s-au derulat în intervalul 2-11 decembrie.
UCB Târgu-Jiu se află în plin concurs de ocupare a posturilor de Decan. Conform calendarului privind desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de Decan şi pentru ocuparea funcţiei de Director de structură departamentală, în perioada 02.12.2014-11.12.2014 a avut loc depunerea cererilor privind înscrierea la concurs, iar în 12.01.2015-16.01.2015 se desfăşoară concursul propriu-zis. „La concurs trebuie să se prezinte două persoane, care trebuie să-şi expună oferta managerială la Consiliul Facultăţii pentru a primi avizul acestui consiliu. Avizul nu este consultativ, ci obligatoriu, fără el candidatul neputând să participe la concurs”, a explicat Luminiţa Popescu, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Reamintim faptul că scrutinul din 7 noiembrie, organizat pentru alegerea noului rector al Universităţii “Constantin Brâncuşi”, s-a încheiat cu victoria  prof.univ.dr. Luminiţa Popescu. Fostul decan al Facultăţii de Inginerie a câştigat alegerile, obţinând 101 voturi, în timp ce contracandidatul său, Constantin Căruntu, a obţinut numai 49 de voturi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here