UCB, gazda conferinţelor de Management al Carierei

178

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu găzduieşte, în cursul acestei săptămâni, patru conferinţe de Management al Carierei. Ele se adresează studenţilor înscrişi la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Prima conferinţă a avut loc ieri, restul derulându-se în următoarele zile.

Proiectul „Studenţii de azi, profesioniştii de mâine” coordonat de Universitatea de Vest din Timişoara, se află acum în plină desfăşurare în cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. În zilele de 22, 23, 24 şi 25 septembrie 2014,  începând cu ora 16:00, în amfiteatrul A 016 al Facultăţii de Inginerie a Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, se desfăşoară  primele patru Conferinţe de Management al Carierei . Acestea se  adresează studenţilor înscrişi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. „Conferinţele vor avea invitaţi speakeri din partea angajatorilor, relevanţi pentru domeniul de pregătire al studenţilor participanţi. Speakerii selectaţi vor împărtăşi experienţe relevante profilului studenţilor şi vor face recomandări privind  realizarea unei inserţii profesionale de succes. Studenţii de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor care vor să participe la acest proiect trebuie să se înregistreze mai întâi pe platforma web www.cariera.uvt.ro şi apoi să se înscrie la Conferinţa de Management al Carierei care este destinată domeniului de studiu. Cele patru conferinţe se adresează studenţilor de la specializările: Finanţe şi bănci, Contabilitate şi informatică de gestiune, Economia comerţului, turismului şi serviciilor şi Management”, a declarat    prof. univ. dr. ing. Ştefan Ghimişi, Coordonator proiect din partea Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Locuri limitate…
Participarea la o Conferinţă de Management al Carierei este una din cele trei activităţi importante şi obligatorii ale proiectului. În urma participării la activităţile proiectului, studenţii vor primi subvenţii şi burse. Aşadar, există mai multe motive serioase pentru înscriere în acest proiect.  Pentru că locurile sunt limitate, studenţii care vor să participe la proiect sunt invitaţi să se înscrie cât mai repede. Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu ajută acum studenţii să se pregătească pentru un job de succes”, a mai spus Ştefan Ghimiş.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here