UCB angajează psiholog, documentarist şi referent III

287

Universitatea ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de psiholog în cadrul centrului Consilier şi orientare în Carieră. De asemenea, sunt scoase la concurs un post de referent debutant (S), în cadrul Compartimentului Informare, Promovare, Comunicare şi unul de documentarist III (S) în cadrul Centrului de Cercetare a Dezvoltării, acesta din urmă fiind temporar vacant.

Până pe data de 24 aprilie se pot depune dosare pentru postul temporar vacant de documentarist III (S) în cadrul Centrului de Cercetare a Dezvoltării, scos la concurs de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Persoanele care doresc să se înscrie trebuie să fie absolvente de studii superioare în domeniul ştiinţelor socio-umane absolvite cu diplomă de licenţă, dar şi vechime în specialitatea studiilor: minimum şase luni. Pe 6 mai, la ora 10.00 are loc proba scrisă, iar interviul este programat pentru 12 mai.

Înscrieri până pe 4 mai pentru psiholog şi referent
Universitatea ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de psiholog în cadrul centrului Consilier şi orientare în Carieră şi pentru un post de referent debutant (S), în cadrul Compartimentului Informare, Promovare, Comunicare. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 4 mai, ora 16.00.
Pentru postul de referent debutant, proba scrisă are loc pe 4 mai 2015, ora 10.00 şi proba scrisă la ora 14.00; pe 20 mai 2015, la ora 10.00 are loc interviul.
Pentru postul de psiholog în cadrul centrului Consilier şi orientare în Carieră, pe 13 mai 2015, ora 10.00, are loc proba scrisă şi pe 19 mai 2015, ora 10.00, interviul.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a universităţii. Relații suplimentare se obţin la sediul Universităţii ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, din strada Unirii, nr. 36, tel. 0253/223971, int. 115.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here