Turneu de handbal în Sala Polivalentă

957

CSM Târgu Jiu a obținut următorul turneu de handbal feminin din Seria B a Diviziei A. Astfel, elevele lui Liviu Andrieș vor evolua în propria sală în viitoarele etape ale competiției. Cele șapte echipe care compun seria vor ajunge la Târgu-Jiu în perioada 11-14 februarie. Este a doua întrecere organizată în municipiu, din perioada pandemiei, după Turneul 2 de la baschet la care au participat patru formații. Potrivit calendarului FRH, Timișoara, Deva și Oradea vor fi adversarele gorjencelor. Directorul Robert Bălăeț a declarat că handbalistele au un motiv în plus pentru a obține succese pe linie la Târgu-Jiu. Echipa noastră este lider în clasament. ,,A venit aseară (n.r. – luni seara), această informare de la Federație, că turneul se va desfășura la Târgu-Jiu. Sunt convins că va fi o bună organizare și rezultatele vor fi pe măsură. Toată Seria B va veni aici și se vor juca trei meciuri pe zi, în patru zile”, a precizat Bălăeț. Gazdele își propun victorii pe linie la următoarele meciuri. CSM Târgu Jiu este liderul seriei după primul turneu.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    ar merita sa „investigati” si faptul ca doar CSM-ul (care detine sala, ce-i drept) poate sa organizeze astfel de campionate … Sa ne gindim ca la nivelul Gorjului, si echipele de baieti, care NU apartin CSM-ului, ci LPS-ului, fac CINSTE noua gorjenilor !!!
    Insa nu beneficiaza de atitea si atitea (ex. sala, echipamente, mingi, etc..) …
    Ar merita, in mod egal, macar sa le fie acordat drept de a organiza s ei campionate in Sala Sporturilor …
    De ce nu se face asta ? De ce municipalitatea nu considera ca ar merita o sansa in sensul in care si baietii (PLS) pot promova sportul gorjean, municipal, asta ar merita niste raspunsuri …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here