Turceni, imagini – Grav accident feroviar. Victimă transportată la spital

1848

Un tractor a fost lovit de o drezină, iar victima a fost găsită încarcerată, dar conștientă și cooperantă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani.

ISU Gorj: În jurul orei 13:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident feroviar, un tractor lovit de o drezină, pe rază orașului Turceni, satul Murgești.
La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.
Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că, în urmă accidentului, a rezultat o victimă de sex masculin în vârsta de 42 de ani. Victima, conducătorul tractorului, era încarcerată, conștientă și cooperantă.
Pompierii au intervenit rapid pentru descarcerarea victimei, acesteia fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportată de către echipajul SAJ GORJ la Spitalul Orășenesc Turceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here