Tunele pentru decontaminare, donate către Ambulanță, ISU și spitale! Chiar de Ziua Mondială a Sănătății

1934

Un tunel de decontaminare, care are raze ultraviolete și pulverizator cu soluție dezinfectantă, a ajuns, marți, la Serviciul Județean de Ambulanță, fiind donate de un grup de afaceri din județ. De altfel, din donații s-au achiziționat șapte astfel de tunele, care vor fi montate, astăzi, și la spitale din Târgu-Jiu, aparținând SJU, la ISU Gorj, dar și la Spitalul din Târgu-Cărbunești, unica unitate medicală din Gorj, care va trata cazurile de pacienți infectați cu coronavirus. Soluția dezinfectantă va ajunge, de asemenea, miercuri la aceste unități, doar SJA primind o tonă de substanță.

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a primit deja de marți tunelul dezinfectant, care va fi instalat în cursul acestei zile la intrarea în unitate.
Alături de tunel, SJA Gorj a primit și o tonă de substanță dezinfectantă, ce va fi utilizată în acest tunel, care va asigura protecție personalului unității.
Ionel Ianc, liderul Sindicatului Salvamed Ambulanța Gorj, a mulțumit președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru că a sprijinit și sprijină, în continuare Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, și celor care au făcut posibilă achiziția tunelului ajuns la SJA.
De altfel, prin intermediul sindicatului condus de Ianc, pentru personalul SJA s-au achiziționat viziere, două mașini de spălat și un atomizor care este folosit pentru dezinfectarea autospecialelor, curții și spațiilor din interiorul unității.
Din donații s-au achiziționat șapte tunele, care au fost împărțite către ISU, Spitalul Târgu-Cărbunești și unitățile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here