Țuilă remodelează drumurile de luncă din satele Lupoaia și Valea Mânăstirii

412

Primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, a demarat recent câteva proiecte importante pentru comunitate, care au legătură și cu realizarea unor drumuri de luncă, dar și cu construirea a două mini stadioane în localitate. Edilul dă asigurări că proiectul cu drumurile din Lupoaia și Valea Mânăstirii se va finaliza în cursul săptămânii viitoare, fondurile pentru aceste investiții provenind de la bugetul local.

drum catunele (4)Cu ajutorul unui utilaj închiriat, edilul comunei Cătunele alături de câțiva salariați ai primăriei s-au apucat, ieri, de lucru, drumurile de luncă din două sate fiind treptat remodelate. Lucrările se vor realiza pe o suprafață de 10 kilometri, iar investiția va costa cel mult 10.000 de lei, bani suportați din bugetul local. “Terminăm în cel mult cinci zile, drumurile în cauză fiind vitale pentru localnicii care astfel acced mult mai ușor spre terenurile agricole pe care le au pe raza localității Lupoaia și Valea Mânăstirii”, a dat asigurări edilul PSD, Florinel Țuilă.
primar catunele“Ne apucăm imediat și de două mini stadioane pe care le vom finaliza în maxim o lună și jumătate și vom face și un drum de legătură între drumul județean și unul sătesc, aflat tot în zona Lupoaia. O să ne apucăm și de rigole”, a completat primarul, convins că cetățenii din Cătunele apreciează efortul pe care îl face administrația locală pentru plătitorii de taxe și impozite locale.
A.Stoica

drum catunele (6)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here