TSD Gorj susține viața! 15 tineri au donat sânge

531

Tinerii social-democrați gorjeni, din cadrul organizațiilor locale TSD Drăguțești, Rovinari, Bălănești și Ciuperceni, au participat joi, 17 mai 2018, la o acțiune umanitară, donând sânge la Centrul de Trasfuzie Sanguină din municipiu. Acțiunea de voluntariat a fost inițiată de către Costi Dumitrașcu, președintele TSD Gorj, și susținută de vicepreședinți din Biroul Județean al organizației. ,,TSD Gorj a încercat, prin acțiunea de astăzi, să pună umărul la soluționarea uneia dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu: lipsa stocurilor de sânge şi preparate din sânge. În acelaşi timp am încercat să sensibilizăm și să conștientizăm tinerii, în mod special, cu privire la importanţa actului de donare. Am dorit să tragem un semnal de alarmă cu privire la necesitatea permanentă de refacerere a resurselor de sânge, atât de necesare la salvarea vieţilor”, a declarat președintele TSD Gorj, Costi Dumitrașcu.

Vicepreședintele TSD Gorj, Minodora Simcea, participantă la acțiune, a menționat, de asemenea, că TSD își dorește ca această activitate, aflată deja la a doua ediție, să se desfășoare, periodic, la ea urmând să participe și alți membrii ai organizațiilor de tineret social-democrate din tot județul.

 

3 COMENTARII

  1. Wow, nimic de spus, e bine ca se doneaza daaaaar… si eu ma duc periodic sa donez sange, sunt sigur ca multi oameni se duc. De ce mama dracului cand se duce o mana de oameni din TSD sau mai stiu eu ce grupare politica tocmai atunci va gasiti voi, marii jurnalisti sa faceti stire?! Ba, s au dus 15 persoane… atat. Bravo lor. Daca vreti totusi sa indemnati oamenii sa doneze faceti ma campanii pe tema asta, promovati prin alte mijloace! Asa voi promovati TSD… Vai de NOI… si de voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here