TSD Alimpeşti a înmânat “Cupa Tinerilor Politicieni”

453

SAM_0429La sfârşitul săptămânii trecute, la Alimpeşti, s-a desfăşurat cea de-a treia ediţie a campionatului de fotbal „Cupa tinerilor politicieni”. Competiţia a fost organizată de TSD Alimpeşti, cu sprijinul TSD Gorj, al autorităţilor locale, dar şi al unui sponsor.

Duminică, 28 august 2011, TSD Alimpeşti a organizat ediţia a III-a a campionatului de fotbal „Cupa tinerilor politicieni Alimpeşti 2011”. Jucătorii, dar şi spectatorii s-au bucurat de eveniment şi au savurat din plin fiecare mişcare a echipelor. „Ca în fiecare sezon tinerii sociali democraţi au organizat „Cupa tinerilor politicieni Alimpeşti 2011”, devenind deja o tradiţie. Această competiţie a strâns în jurul a 150 de persoane, fiecare susţinându-şi echipa. Fiecare sat a participat cu o echipă: Nistoreşti, Corşor, Alimpeşti, Alimpeşti – Piscul Morii, Sîrbeşti, Bereşti”, a explicat Alexandra Greere, preşedinta TSD Alimpeşti.

Corşor – campioana ediţiei a III-a

În urma meciurilor, cea mai bună s-a dovedit a fi echipa satului Corşor. Astfel, ea este fruntaşa SAM_0394clasamentului, ocupând locul I, urmată de Alimpeşti (Piscul Morii) – locul II şi de Alimpeşti – locul III. De asemenea s-au mai premiat cel mai bun portar – George Solea, cel mai bun jucător – Marius Godeanu. Evenimentul sportiv desfăşurat la Alimpeşti duminica trecută a fost unul reuşit, participanţii fiind mulţumiţi de modul cum a fost organizat. „Mulţumim şi de această dată doamnei primar Mosor Elena pentru sprijinul acordat şi firmei de termopane din localitate, reprezentată de domnul Octavian Păsărică, dar şi domnului preşedinte TSD Gorj Radu Teodorescu, care ne-au sprijinit în toate acţiunile realizate de către noi. Mulţumesc de asemenea vicepreşedintelui Popa Aurelian care împreună cu colegii din TSD Alimpeşti s-au ocupat de organizarea acestei competiţii”, a transmis Alexandra Greere, preşedinte TSD Alimpeşti. Totodată, Alexandra a spus că tinerii din Alimpeşti au fost cei care au cerut să se organizeze campionatul, fapt care este de-a dreptul îmbucurător. „Ne bucurăm că de această dată tinerii din localitate au fost cei care au dorit să mai organizăm încă o dată această competiţie sportivă”, mărturiseşte preşedinta TSD Alimpeşti.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here