Trupul afaceristului înghiţit de Dunăre, găsit după două săptămâni

349

Constantin Rădoacă, bărbatul din Ţicleni care şi-a găsit sfârşitul în apele Dunării săptămâna trecută, a fost înmormântat duminică. Acesta, un om de afaceri cunoscut în oraşul său, a plecat cu mai mulţi prieteni şi cu soţia sa în Delta Dunării la pescuit.

Din păcate, însă, barca în care se afla alături de alţi câţiva bărbaţi s-a răsturnat, el fiind singurul care nu a supravieţuit.

Vestea că prietenul lor Coco, aşa cum era cunoscut Constantin Rădoacă, a picat în Dunăre şi nu a mai fost găsit i-a ţinut pe toţi din Ţicleni care îl cunoşteau, cu sufletul la gură. Mai mulţi scafandri au început să îl caute, iar prietenii care se aflau cu el în barca ce s-a răsturnat au povestit că au încercat să îl scoată, unul dintre ei prinzându-l la un moment dat. A alunecat, însă, şi a fost înghiţit de ape. Trupul său neînsufleţit a fost găsit de către scafandri două săptămâni mai târziu. A fost adus în Gorj şi vegheat de toate rudele. Ieri a fost înmormântat. Constantin Rădoacă avea o spălătorie şi mai multe afaceri. Putea spune că este un om prosper şi, împreună cu soţia sa, aveau şi un copil, elev la liceu. Părea că toate îi merg bine şi nimeni nu s-ar fi gândit că excursia din Delta Dunării se poate sfârşi tragic. În urma sa au rămas membrii familiei şi prietenii, care îl vor plânge tot restul vieţii.

Dorina Cioplea

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here