Trucuri de styling ce avantajează femeile minione

1681

Sigur că atunci când ai o siluetă minionă nu îți vine nimic așa cum ţi-ai dori tu sau cum vezi în revistele de modă! Află cum poți părea mai înaltă decât ești fără să faci altceva decât să îți mixezi hainele corect între ele și să îți alegi piesele care te avantajează. Iată câteva trucuri de bază care te vor ajuta!

1. Marchează-ți talia
Poartă topuri cu volane în talie sau curele peste blazere sau paltoane. Atât timp cât talia ta este bine demarcată, silueta ta pare mult mai lungă. Norocul nostru este că în acest sezon toate elementele enumerate mai sus sunt în tendințe.

2. Modifică-ți piesele vestimentare
Ai două opțiuni: fie să îți modifici singură hainele (dacă ești îndemânatică și dacă ai minime cunoștințe de croitorie), fie să îți găsești un croitor în apropierea casei tale care să îți modifice hainele așa cum îți place.

3. Poartă fuste scurte cu pantofi ascuțiți
Nu este musai ca pantofii să aibă tocuri înalte, vei arăta mult mai cool cu o pereche de kitten heels sau de ce nu, cu o pereche de balerini, evident, ascuțiți. O fustă mini + pantofi ascuțiți vor crea un efect magic care îți va „lungi picioarele’.

4. Nu subestima tocurile mici
Tocurile mici au multe avantaje. Primul, evident, se referă la confort. Apoi, ar fi bine să știi că dacă nu ai o gleznă foarte subțire tocurile mici te vor avantaja mai mult decât cele mari. Este vorba despre unghiul în care se așază piciorul tău atunci când porți kitten heels vs tocuri imense.

5. Poartă pantaloni cu talie înaltă
Fie că ești adepta pantalonilor din denim, a celor din stofă sau a celor din mătase, este foarte important ca aceștia să fie cu talie înaltă. Este unul dintre cele mai simple trucuri pentru a crea o iluzie optică asupra înălțimii tale.

6. Redimensionează-ți pantalonii
După părerea mea pantalonii ar trebuie să fie ori foarte scurți (să se oprească deasupra gleznei) ori foarte lungi, să acopere cu totul pantofii. În ambele cazuri silueta ta va arăta mult mai lungă.
Sursa: elle.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here