Trofeul Retezatului, la cea de-a VIII-a ediţie

135

Gorjenii sunt invitaţi să participe la cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului sportiv-cultural-ecologic Trofeul Retezatului, organizat în perioada 06 – 08 iulie 2012, la Cabana de Vânătoare Câmpuşel.

Asociaţia HAI-HUI pentru Turism, Sport şi Ecologie Târgu-Jiu invită toţi gorjenii să participe la a VIII-a ediţie a evenimentului sportiv-cultural-ecologic Trofeul Retezatului, ce se va desfăşura în perioada 06 – 08 iulie 2012, la Cabana de Vânătoare Câmpuşel. Acest eveniment reprezintă a III-a etapa a competiţiei de turism sportiv „Ştafeta Munţilor”, ediţia I, şi se va desfăşura pe trei categorii: juniori (participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu vârsta de până la 20 ani), seniori (participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex) şi open (participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de vârstă, obligatoriu mixt). Probele de concurs sunt: raid montan, orientare, escaladă şi teste teoretice. Cei care doresc să participe la eveniment trebuie să ştie însă că au nevoie de echipament special pentru astfel de competiţii, din care nu pot lipsi, în special în cadrul probei de raid montan, încălţăminte de munte cu talpă profilată şi aderentă şi trusa medicală.

Programul
Prima zi a concursului este rezervată primirii participanţilor, urmată de o şedinţă tehnică şi cântece de tabără. Startul competiţiei va fi dat sâmbătă, la ora 06:30, odată cu începerea testelor teoretice şi a probelor de raid montan, orientare şi escală. Rezultatele acestor probe vor fi afişate în aceeaşi zi, după ora 12:00. Începând cu orele 20:00, participanţilor li s-a pregătit un program cultural. Festivitatea de premiere se va desfăşura duminică, între orele 11:30 şi 12:00, cu menţiunea că proba culturală va fi premiată separat, organizatorii acordând note de la 1 la 10 pentru: cântece, poezie, umor.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here