VIDEO: Triplă performanță pentru elevii de la Palatul Copiilor Târgu Jiu

1129

O nouă reușită pentru elevii Palatului Copiilor din Târgu Jiu, coordonați de profesorul Vasile Gridan, la Concursul Național de Robotică „Cupa Chindiei”.

Gorjul a fost reprezentat la Târgoviște de către echipajul „Bit Dragons” de la Palatul Copiilor Târgu Jiu, format din elevii: Ianis Cilibiu, Bogdan Sucea, Andrei Bătăiosu, David Bivolaru, Robert Diaconescu, David Torcea, Deivid Negoiță și Mario Gheorghe.

Elevii s-au întors acasă cu nouă medalii, dar și cu marele trofeu al concursului.
„Rezultatele obținute au confirmat pasiunea și tenacitatea cu care elevii s-au pregătit, anul acesta reușind o triplă performanță: pe lângă cele 9 medalii aferente probelor și categoriilor de concurs, am obținut trofeul pentru cel mai bun punctaj la proba de urmărire a liniei, trofeul pentru cel mai bun punctaj la proba de mini-sumo și, pentru a doua oară consecutiv, Marele Trofeu pentru echipajul cu cele mai multe primele trei locuri în concurs. Mulțumim cu recunoștință tuturor susținătorilor, în primul rând părinților, tuturor profesorilor (indiferent de disciplina predată) pentru încurajări și nu în ultimul rând celor fără de care evenimentul nu s-ar fi putut petrece, sponsorii: ing. Laurențiu Popescu (Sigmanortec SRL Tg. Jiu) și ing. Ion Ghitea”, a precizat prof. Vasile Gridan, coordonator activități cercul Robotică de la Palatul Copiilor Târgu Jiu.
I.I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here