Trimiși în judecată în dosarul Hexi Pharma

229

Compania Hexi Pharma a fost trimisă, astăzi, în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru săvârșirea a 340 de infracțiuni de înșelăciune (dintre care 7 având consecințe deosebit de grave), uz de fals (61 acte materiale), precum și pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

În același dosar au fost deferiți justiției directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată (49 de acte materiale) și participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, precum și Mihai Leva, șef de producție al companiei, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (33 acte materiale) și complicitate la participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Dezinfectanții Hexi Pharma au fost folosiți și în șapte spitale din Gorj, și anume: Turceni, Târgu-Jiu, Rovinari, Târgu-Cărbuneşti, Bumbeşti-Jiu, Novaci şi Dobriţa. (A.C.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here