Trimis în judecată pentru omor

165

Claudiu Bălănoiu, bărbatul care în data de 12 mai şi-a ucis cu sânge rece soţia, chiar în faţa copiilor a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru omor calificat. Bărbatul riscă să stea 25 de ani după gratii. Dosarul său a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Gorj.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au dispus, prin rechizitoriu, la data de 05 iulie, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Claudiu Bălănoiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. „Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că în dimineaţa zilei de 12 mai, inculpatul, care tocmai se întorsese de la serviciu unde lucrase schimbul 3, pe fondul geloziei, i-a aplicat victimei Mădălina Bălănoiu (soţia sa) mai multe lovituri cu un cuţit, iar după ce aceasta a căzut, a continuat să o lovească cu o bucată de lemn.

Realizând consecinţele faptei sale, inculpatul a încercat să se sinucidă aplicându-şi mai multe lovituri de cuţit, producându-şi leziuni care au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale. Concluziile actului medico-legal întocmit în cauză relevă faptul că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat dilacerării şi hemoragiei meningo – cerebrale la care se adaugă hemoragie internă exteriorizată prin plăgile tăiate, consecinţa unui politraumatism cranian şi toraco-abdominal, cu fractura oaselor craniene, fracturi costale şi plăgi tăiate – înţepate pulmonare, stomacale şi renale”, se precizează în rechizitoriu. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Gorj.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here