Trică o vrea pe Craiova campioană în acest sezon de Liga 1

1022

Declaraţie interesantă a lui Eugen Trică, antrenorul formaţiei FC U Craiova, din Liga a III-a. Fostul internaţional român vrea să îngroape securea războiului dintre fanii olteni şi a declarat că o vrea pe Universitatea campioană în Liga 1.
Echipa patronată de Mihai Rotaru a câştigat Cupa României în sezonul trecut, dar nu a reuşit să termine mai sus de locul trei în campionat de când a urcat în prima ligă.
În ciuda adversităţii dintre cele două tabere, Trică a declarat că are mulţi prieteni la formaţia de prim eşalon şi îşi doreşte un derby local între cele două echipe, chiar pe Ion Oblemenco.
,,Cu siguranţă, asta mi-aş dori. Că va fi peste 2 sau 3 ani, eu m-aş bucura din suflet ca ‘U’ din Liga 1 să câştige campionatul. Noi, la fel, să dea Dumnezeu să promovăm în acelaşi sezon şi, de ce nu, să ne bucurăm împreună, ei pentru câştigarea campionatului, noi pentru promovare şi suporterii la fel, asta îmi doresc. Din punctul nostru de vedere, e pace la Craiova. Noi vorbim şi cu patronul Craiovei, am prieteni la cealaltă Universitate. Putem sta liniştiţi să bem un suc, să povestim, fără probleme”, a mai spus Trică.

Vasilică, în staff-ul FC U
Gorjeanul Dan Vasilică, unul dintre cei mai apreciaţi preparatori fizici din fotbalul românesc, va face parte din echipa cu care Eugen Trică încearcă să promoveze în liga secundă.
Vasilică a activat ca preparator fizic ultima oară la FC Argeş, dar a mai lucrat şi la Pandurii Târgu Jiu sau FK Csíkszereda, unde a ocupat şi rolul de antrenor secund.
Vasilică a condus şi formaţiile Internaţional Băleşti şi ACS Şirineasa din postura de ,,principal”. Eugen Trică îl va avea ca antrenor secund pe Adrian Filip, iar antrenor cu portarii va fi Vali David, fost la Pandurii.
Cei patru oameni din staff-ul tehnic vor fi ajutaţi de directorul sportiv Robert Săceanu.
Eugen Trică a declarat că îşi doreşte ca echipa pe care o conduce să evolueze pe Stadionul ,,Ion Oblemenco” din Craiova.
,,Încerc şi eu să am o discuţie cu domnul primar, cu cei care se ocupă de acest stadion.
Este un stadion frumos. Şi noi ne-am dori, pe lângă cealaltă Universitate. Nu văd probleme, de ce nu am juca şi noi acolo?
Revin cu o dorinţă fantastică de a face performanţă, cu această echipă, cu acest club minunat, poate echipa cu cea mai mare tradiţie din fotbalul românesc.
Am avut ceva oferte, dar când e vorba de Craiova nu am mai stat pe gânduri şi am semnat în secunda doi. Sunt condiţii de Liga I la Craiova”, a mai spus Trică.
Este neclar unde va juca echipa lui Adrian Mititelu în acest sezon. Patronul FC U a inspectat arena din Târgu-Jiu, unde a avut şi o întâlnire cu primarul municipiului, Marcel Romanescu.
Pe de altă parte, Mititelu nu a renunţat la varianta Severin, unde a jucat şi în sezonul trecut.
În acest sens, finanţatorul echipei a depus şi o cerere la primăria din Mehedinţi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here