Trică a pierdut ultimul meci pe banca Viitorului

547

Eugen Trică a părăsit banca tehnică a Viitorului cu o înfrângere. Tehnicianul doljean nu şi-a putut păstra invincibilitatea înainte de întoarcerea la Craiova. Formaţia din Târgu-Jiu a fost învinsă, la Miercurea Ciuc, de FK Csikszereda cu 3-1. Petre Ivanovici (8) de la 11 metri, Lorant Kovacs (35) și Rodrigo Hernando (90) au punctat pentru gazde, iar Ciprian Rus a marcat pentru gorjeni (12). Trei victorii, două egaluri şi o înfrângere este bilanţul lui Eugen Trică la Viitorul. Neașteptat, tehnicianul se întoarce la FCU Craiova, echipă de prim eşalon, care recent a demis un alt antrenor trecut pe la Viitorul, Flavius Stoican. Trică revine în Bănie, deşi îi ,,promisese” lui Adrian Mititelu că nu va mai călca pe la formaţia care a renunţat la serviciile sale de două ori, ultima dată chiar după promovarea în Liga 1. „Nici nu se pune problema! Eu, încă o dată, mă declar fan al acestei echipe, dar cu siguranță nu voi mai antrena această echipă. Nu mă întorc de șapte ori, sper să nu-l deranjez pe Nicolo Napoli. Voi susține această echipă minunată. Este clar și pentru mine, și pentru domnul Mititelu, că nu suntem compatibili”, spunea Eugen Trică înainte ca Adrian Mutu să-i ia locul la Craiova. „Am realizat că după ce a plecat de două ori de la echipă, i s-a făcut o nedreptate. E cea mai bună variantă, n-am pierdut niciun meci cu el. E cel mai potrivit, a venit momentul să ne reparăm greșeala. A fost foarte receptiv. N-a mai fost nimeni pe listă, n-am discutat cu niciun alt antrenor”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Vasilică, egal cu Sepsi
Dacă Eugen Trică a pierdut jocul de la Miercurea Ciuc, gorjeanul Dan Vasilică l-a aşteptat pe noul antrenor cu un punct în Bănie. Sâmbătă seară, FCU Craiova a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1, Claudiu Bălan a deschis scorul în minutul 51 pentru gazde, dar Kevin Lukassen a egalat după numai 6 minute.
,,Ne pare rău că n-am reușit să luăm toate punctele, ne-am dorit foarte tare. Vă garantez că și jucătorii numai la victorie s-au gândit toată săptămâna. Aveam încredere că vom izbuti să le luăm. Cred că băieții s-au dăruit exemplar. Pe final, cred că am împins cât am putut jocul, schimbările au fost de profil ofensiv. Din păcate, am luat gol pe o nesincronizare, trebuia să fim mai atenți acolo. Știam ce avem de făcut, pe ieșirea din defensivă. Iar acțiunea adversarului a fost de atacant pursânge. Asta este, ne pare rău. Ținând cont că Eugen Trică a lucrat cu unii jucători, îi știe foarte bine. Nu cred că o să aibă nevoie de mai mult timp să-i cunoască și sunt convins că la următorul meci va ști ce să facă, pentru a regla lucrurile”, a declarat Vasilică după meci. Liga 1 şi Liga 2 vor intră în pauza competițională din cauza jocurilor dintre naţionale.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here