Tribunul vine sâmbătă la Târgu-Jiu – Vadim Tudor dă mâna cu liderii PSD

278

poza vadimPreşedintele PRM, Vadim Tudor, va sosi sâmbătă la Gorj pentru a parafa protocolul cu PSD-ul, în vederea susţinerii reciproce în campania înainte şi în timpul campaniei electorale care va debuta peste doi ani de zile.

Tribunul va merge vineri la Hunedoara pentru semnarea aceluiaşi document cu pesediştii din judeţul vecin. Vadim va ajunge în Gorj, însoţit de vicepreşedinţii Marius Marinescu şi, posibil, de Codrin Ştefănescu. În delegaţia PRM se va afla şi coordonatorul activităţii din PRM Gorj, Florin Simion, şi el vicepreşedinte la nivel naţional, care a fost prezent şi săptămâna aceasta în judeţul Gorj.

Liderii PRM Gorj pregătesc în aceste zile vizita preşedintelui partidului Vadim Tudor, la Târgu-Jiu. “Sâmbătă vom avea o întâlnire cu Partidul Social Democrat, la nivel de Gorj, o întâlnire ce va avea ca scop şi semnarea unui protocol de colaborare preelectorală şi de colaborare pe parcursul campaniei electorale din 2012. Noi cu PSD-ul nu vom merge însă pe aceleaşi liste aşa cum s-a încercat să se lanseze zvonul, fiecare partid va merge pe liste proprii, şi la primari, şi la consilieri dar şi la parlamentare. Sâmbătă, noi sperăm ca, să îl avem alături pe liderul nostru pe preşedintele Corneliu Vadim Tudor, la semnarea acestui protocol. Dumnealui va merge vineri la Deva unde va semna protocolul cu PSD-ul la nivelul judeţului Hunedoara, după care va veni sâmbătă în Gorj”, a declarat prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.

Acelaşi lucru îl susţine şi coordonatorul PRM Gorj, Florin Simion care confirmă atât prezenţa Tribunului cât şi cea a lui Marius Marinescu. “Preşedintele Vadim Tudor va veni cu siguranţă la Gorj, dar va fi prezent şi Marius Marinescu şi posibil Codrin Ştefănescu”, a declarat Simion.

Stânga colaborează

Liderul PRM Gorj susţine însă că acest protocol va fi semnat şi realizat, fiind întrutotul în favoarea gorjenilor. “Organizaţia de la Gorj a PSD şi a PRM este de acord să semneze acest protocol. Acesta, în nici un caz, nu prevede împărţirea funcţiilor, nu este în interesul unor persoane ori a unor partide politice ci noi încercăm să fie în favoarea gorjenilor. Noi nu uităm că ţara trece printr-o perioadă foarte grea, iar stânga trebuie să se unească pentru a bloca şi a elimina de la putere acest Partid Democrat-Liberal, UDMR-ul şi alte găşti, găşculiţe (sic!) că nu putem spune partide, care s-au strâns în jurul ciolanului”, a declarat Bucălăete.

Peremiştii din judeţ respectă protocolul

Întrebat dacă liderii PRM din judeţ vor respecta sau nu protocolul, Bucălăete a răspuns: “noi credem că au înţeles liderii noştri din judeţ ce a hotărât majoritatea. Acum chiar dacă mai sunt persoane care nu au înţeles, ori nu au participat la discuţiile noastre, ori nu au venit să se informeze despre acest protocol, cu timpul vor vedea că el este atât spre binele gorjenilor cât şi pentru binele forţelor politice de stânga pentru a demonstra, încă o dată, că nu forţele de dreapta sunt cele care doresc binele românilor”.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here