Tribunalul Bucureşti a admis cererea Flamingo International pentru intrarea în insolvenţă

174
flamingoTribunalul Bucureşti a admis cererea Flamingo International (FLA) pentru intrarea în insolvenţă şi a numit ca administrator judiciar societatea RVA Insolvency Specialists, după ce săptămâna trecută a fost de acord cu intrarea în insolvenţă a Flanco, controlată de retailerul de electrocasnice.

„Flamingo International S.A. informează faptul că Tribunal Bucureşti a admis cererea Flamingo International S.A. de deschidere a procedurii generale, prevăzută de Legea 85/2006 privind procedura insolvenţei, şi a numit ca şi administrator judiciar societatea RVA Insolvency Specialists SPRL”, se arată într-un comunicat transmis, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Acţiunile Flamingo au fost suspendate de la tranzacţionarea la BVB, pentru a anunţa decizia Tribunalului. Tribunalul Bucureşti a aprobat, cererea Flamingo International pentru intrarea în insolvenţă a companiei Flanco, pe care o controlează. Instanţa a numit administrator judiciar firma Casa de Insolvenţă Transilvania. ING Bank România a anunţat, că a declanşat procedura de executare silită asupra Flamingo International, Flamingo Computers, Flanco International şi Flamingo Distribution Center. Decizia a venit în urma eşecului conducerii Flamingo de a respecta termenii înţelegerii încheiate în 4 noiembrie 2009 privind restructurarea creditului datând din 2001.Cel mai mare acţionar al Flamingo este Dragoş Cincă, fondatorul retailerului, acesta controlând, potrivit celor mai recente raportări, 25,19% din titluri.
Selecţie realizată de DANIELA SCAFEŞ, după Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here