Trenurile, luate la purecat

330

tren-vagon[1]Controalele pe trenuri dar şi în staţiile de tren au fost înteţite, în această perioadă, ca urmare a unei solicitări venite din partea Organizaţiei Europene a Poliţiştilor Feroviari “RAILPOL”, din care face parte şi ţara noastră.

Astfel, săptămâna trecută, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj, sub coordonarea Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, au desfăşurat o serie de acţiuni cu efective mărite, pentru a preveni şi combate furturile de la călători.

În total, în urma acestor controale, au fost depistaţi 16 blatişti. De la aceştia au fost încasate suprataxe în valoare totală de 860 de lei. De asemenea, au fost depistaţi şi doi minori care nu erau supravegheaţi şi care au fost internaţi în centrele de primire minori. Un alt “caz” peste care oamenii legii au dat este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din judeţul Neamţ, care a avut proasta inspiraţie să plece la el cu un cuţit, fiind depistat în staţia CFR Târgu-Cprbuneşti. Pentru portul fără drept al armei, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru port illegal de cuţit în locuri publice, acesta fiindu-i, de asemenea, confiscat.

D.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here