Trenuri anulate mâine

179

Circulaţia mai multor trenuri va fi anulată marţi, între orele 9,30 şi 18,30, între Alba Iulia şi Vinţu de Jos, ca urmare a efectuării unor lucrări de reabilitare a liniei, pasagerii urmând să fie transbordaţi pe tronsonul respectiv cu autobuzele, a informat luni şeful Staţiei CFR Alba Iulia, Cornel Suciu. Potrivit acestuia, pentru transbordare vor fi asigurate două autobuze a câte 50 de locuri pentru călătorii fiecărui tren din program, cu excepţia trenurilor 2311 şi 2312 care vor fi anulate pe întreaga distanţă. Trenul 2026/2026-1 se anulează pe relaţia Alba Iulia – Vinţu de Jos şi se va asigura transbordarea călătorilor cu autobuze pe distanţa Alba Iulia – Vinţu de Jos la trenul Regio Vinţu de Jos – Târgu Jiu. Trenul 2301 se anulează pe relaţia Vinţu de Jos – Deva. Trenul 2311 se anulează pe relaţia Teiuş – Şibot. Pe relaţia Şibot – Simeria, acest tren este anulat până în data de 23 noiembrie. Trenul 2312 se anulează pe relaţia Simeria – Teiuş. În ceea ce priveşte trenul 1820-1/1820, acesta se anulează pe relaţia Vinţu de Jos – Alba Iulia, urmând să se asigure transbordarea călătorilor cu autobuze pe distanţa respectivă la trenul IR Alba Iulia – Târgu Mureş.

Tot marţi, trenul 2306 se anulează pe relaţia Vinţu de Jos – Alba Iulia, pasagerii fiind transbordaţi de asemenea pe relaţia amintită la trenul Regio Alba Iulia – Teiuş. Aceeaşi variantă a transbordării va fi folosită şi pentru pasagerii trenului 2343, care se anulează pe relaţia Alba Iulia – Vinţu de Jos, de unde călătorii vor lua trenul Regio Vinţu de Jos – Săvârşin.

Trenul 2402 se anulează pe relaţia Şibot – Alba Iulia, fiind asigurată transbordarea călătorilor cu autobuze pe distanţa Vinţu de Jos – Alba Iulia la trenul Regio Alba Iulia – Teiuş.

Redeschiderea circulaţiei trenurilor pe relaţia Vinţu de Jos – Alba Iulia va fi aşteptată circa zece minute de către călătorii trenului 2443/2443-2.

Calea ferată între Braşov şi Simeria, componentă a Coridorului IV Pan-European, este reabilitată cu fonduri europene pentru a se asigura circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 de kilometri pe oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here