Trei zile de distracție la Roșia de Amaradia

770

Zilele comunei Roşia de Amaradia vor fi organizate la sfârșitul lunii iunie. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Cristi Dules, Shondy şi ex-Amadeus. Primarul Liviu Cotojman promite că va fi un „eveniment grandios”. Scena va fi amenajată pe stadionul din centrul comunei.
„Dragi prieteni, vă anunț cu bucurie că, la sfârșitul lunii iunie, comuna Roșia de Amaradia sărbătorește «Zilele comunei».
Am început astfel pregătirile pentru evenimentul ce se va desfășura în trei zile (vineri – 28 iunie, sâmbătă – 29 iunie și duminică – 30 iunie).
Așa cum se știe, și anul acesta va fi un eveniment grandios ce va depăși granițele comunei și chiar județului, luând în calcul evenimentul anterior la care au participat foarte mulți oameni, iar cu ocazia festivalului, concurenții au fost și din Târgu Jiu și din județul Vâlcea.
Va fi mare bucurie și voie bună. Și anul acesta vor fi prezenți pe scena amplasată pe stadionul din centrul localității cântăreți celebri care ne vor încânta maxim cu interpretările lor.
Cristi Dules, Shondy sau fetele de la ex-Amadeus și alții vor face spectacol la Roșia de Amaradia.
Vă așteptăm cu drag și voie bună!”, a anunțat primarul Liviu Cotojman.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here