Trei turnee de tenis de câmp, câștigate de gorjeanul Ovidiu-Andrei Pătrașcu

528

Născut la data de 1 iunie 2005, jucătorul de tenis Ovidiu-Andrei Pătrașcu se dovedește a fi un campion. Recent, el a câștigat trei turnee de tenis de câmp la categoria 14 ani masculin.

Ovidiu-Andrei Pătrașcu este din municipiul Târgu-Jiu și practică tenisul de câmp de când avea doar cinci ani. Andrei s-a antrenat alături de  fratele lui Vlad-Bogdan Pătrașcu, antrenoarea lor de tenis fiind Lăcrimioara Tudorița Stănică. Recent, Ovidiu-Andrei Pătrașcu a câștigat trei turnee la categoria 14 ani masculin, el obținând locul I la: Cupa Eugen Vătășescu – turneu organizat în perioada 05.05-11.05.2018,  la Râmnicu-Vâlcea; Cupa Bright – turneu organizat în perioada 16.06-19.06.2018, la Constanța; Cupa Aditen – turneu organizat în perioada 13.07-16.07.2018 organizat la Băile Govora.

Secretul succesului: talent, pasiune și multă muncă
Performanțele nu sunt ușor de atins, dar se pare că tânărul tenismen Ovidiu-Andrei Pătrașcu a descoperit secretul succesului: talent, pasiune și multă muncă. El joacă tenis de câmp de la vârsta de 5 ani și, încurajat de părinți, s-a străduit să facă performanță. Ovidiu-Andrei Pătrașcu are un idol în tenisul de performanță. Este vorba despre tenismenul Andy Murray, care îl inspiră pe tânărul sportiv gorjean. Andrei practică tenisul de câmp la Clubul Școlar Sportiv Târgu-Jiu și este jucător activ al Federației Române de Tenis. S-a antrenat alături de fratele mai mare, care este, la rândul său, un talentat jucător de tenis de câmp. În scurt timp au apărut și rezultatele, băiatul participând la numeroase competiții, de unde s-a întors victorios. Este de reținut faptul că într-un astfel de sport este esențială implicarea părinților, fiind o activitate costisitoare, care necesită suport financiar pentru pregătire și participarea la turnee. Din fericire, frații Pătrașcu se bucură de susținerea și de sprijinul celor care le-au dat viață.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here