Trei tineri antreprenori din Târgu-Jiu vin în ajutorul firmelor aflate în dificultate din cauza pandemiei

3766

Mainstay Consulting a fost înfințată la finalul anului 2020 din dorința a trei tineri antreprenori gorjeni de a atrage Fonduri Europene pentru firmele aflate în dificultate din cauza pandemiei. Aceștia au accesat pentru firmele din județul Gorj proiecte europene de peste 500.000€ și au depus spre aprobare alte câteva zeci de proiecte a căror valoare depășește suma de 2.000.000€. Administratorul firmei, Fariseu Eduard-Florin ne-a povestit faptul că firma lor de consultanță își propune să acceseze bani europeni atât pentru IMM-urile aflate în dificultate, cât și pentru persoanele fizice care își doresc să creeze mici afaceri prin intermediul Fondurilor Europene.

Depunerea proiectelor se va realiza în mod gratuit, fără a-i solicita beneficiarului un avans, plata fiind făcută doar în cazul în care firmele își vor primi banii europeni. În felul acesta, beneficiarii nu au nimic de pierdut în cazul în care un proiect depus nu este finanțat iar noi, în calitate de reprezentanți ai firmei, suntem motivați să câștigăm proiectele beneficiarilor.

Județul Gorj are un potențial economic uriaș care, din păcate, nu a fost valorificat suficient până în prezent. Prin intermediul unei consultanțe de specialitate și prin intermediul exercițiului financiar 2021-2027, firma Mainstay Consulting rafinează ideile de afaceri, identifică programe de finanțare potrivite beneficiarilor și îi ajută pe aceștia să le implementeze cu succes.

Date de contact:
E-mail: consultingmainstay@gmail.com
Telefon: 0730 633 590
0761 221 550
0728 239 810

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here