Trei şoferi gorjeni, prinşi băuţi la volan

225

Trei şoferi gorjeni sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri după ce aceştia i-au prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Cei trei conducători auto s-au ales cu dosare penale şi au rămas şi fără permisele de conducere, acestea fiind reţinute de oamenii legii.

Trei conducători auto au picat testul cu aparatul etilotest. Aceştia au fost sancţionaţi de poliţiştii gorjeni după ce au fost prinşi la volan prezentând concentraţii alcoolice peste limita legală. Primul şofer sancţionat a fost un bărbat de 56 de ani din comuna Runcu. Acesta a fost oprit de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu în noaptea de 20 septembrie, în jurul orelor 23:40; testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 1,34 mg/l alcool în aerul expirat. Mai mult, acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care poliţiştii i-au întocmit dosar penal. De asemenea, bărbatul a rămas şi fără permisul de conducere, reţinut de poliţişti.

Doi tâgujieni, lăsaţi fără permis

Alţi doi conducători auto, de această dată din Târgu-Jiu, au rămas fără permis ieri după ce poliţiştii i-au tras pe dreapta şi au constat că se aflau la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. În noaptea de 21.09.2011, orele 01:20, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu l-au depistat în trafic pe T.I.A., de 34 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Victoria, având o concentraţie 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi au întocmit pe numele acestuia dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o concentraţie alcoolică peste limita legală. Tot ieri, la ora 10:00, poliţişti ai Biroului Rutier Municipal Târgu-Jiu au oprit în trafic autoturismul condus pe str. Panduraşu, de către P.C., de 41 ani, din municipiu. Testat cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o concentraţie 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi au întocmit pe numele conducătorului auto dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o concentraţie alcoolică peste limita legală. Poliţiştii atrag din nou atenţia conducătorilor auto că nimănui nu-i este permis să conducă autovehicule pe drumurile publice dacă a consumat băuturi alcoolice.

R.L.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here