Trei posturi vacante la Băleşti

363

Primăria comunei Băleşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante de: inspector, clasa I, gradul profesional debutant, din cadrul Compartimentului petiţii, audienţe şi arhivă; inspector, clasa I, gradul profesional debutant, din cadrul Biroului agricultură – Compartimentul înscrierea datelor în registrul agricol; referent, clasa III, gradul profesional debutant, din cadrul Compartimentului secretariat şi relaţii cu publicul. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiilor publice sunt: pentru inspector la Compartimentul petiţii, audienţe şi arhivă – studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţelor Juridice sau Administrative; pentru funcţia de inspector la Compartimentul înscrierea datelor în registrul agricol din cadrul Biroului agricultură – studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul Ştiinţelor Juridice sau Administrative; referent la Compartimentul secretariat şi relaţii cu publicul – studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 ianuarie 2016, ora 10.00 – proba scrisă; 20 ianuarie 2016, ora 14.00 – proba interviu. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here