Trei persoane vor postul de jurist vacant de la DGASPC

159

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie de consilier juridic, grad profesional superior. Postul vacant este la Compartimentul contencios din cadrul Serviciului Juridic şi Contencios. Trei persoane şi-au depus dosarele de participare la concurs. De asemenea, şi pentru cele două posturi de medic scoase la concurs s-au înscris doi candidaţi.

În perioada 19 ianuarie – 7 februarie, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj s-au derulat înscrierile pentru un post vacant de consilier juridic, grad profesional superior la Compartimentul contencios din cadrul Serviciului Juridic şi Contencios. Deşi iniţial nimeni nu s-a arătat interesat de acest post, în final s-au înscris trei persoane. „Avem trei candidaţi pentru postul de consilier juridic, grad superior, la Compartimentul contencios din cadrul Serviciului Juridic şi Contencios. Concursul este pe data de 19 februarie”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, director executiv adjunct Strategii, Programe, Proiecte, Resurse Umane în cadrul DGASPC Gorj.

Două persoane candidează pe cele două posturi de medic
Două posturi de medic au fost scoase la concurs de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, de două ori. Pentru că nu s-a înscris nimeni, DGASPC Gorj a demarat procedurile de reorganizare a concursului. Astfel, înscrierile pentru posturile de medic s-au desfăşurat în perioada 30 ianuarie – 12 februarie. Două persoane şi-au depus dosarele de participare la concurs. „Pentru cele două posturi de medic s-au înscris două persoane. Sperăm ca acestea să ia examenul şi posturile să fie ocupate în urma concursului”, a menţionat Laurenţiu Diaconescu, director executiv adjunct Strategii, Programe, Proiecte, Resurse Umane în cadrul DGASPC Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here