Trei persoane, rănite în două accidente de circulaţie

226

Ieri dimineaţă, în interval de mai puţin de 20 de minute, pe raza judeţului Gorj s-au produs două accidente de circulaţie, soldate cu rănirea a trei persoane. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente de circulaţie.

Primul accident s-a produs în jurul orei 07:43, pe DN 67, în comuna Ciuperceni. O femeie în vârstă de 58 de ani a fost rănită după ce şoferul autoturismului în care se afla a virat la stânga fără să de prioritate de trecere unui alt autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Biroului Rutier Târgu-Jiu s-a constatat că D.R., de 41 ani, din comuna Peştişani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 673 A, ajuns în intersecţia cu DN 67, a efectuat virajul la stânga, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus din direcţia Motru – Târgu-Jiu, de către C.V., de 36 ani, din municipiul Motru şi a intrat în coliziune cu acest autovehicul. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 58 ani, din comuna Peştişani, aflată în autovehiculul condus de către D.R., aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru acordare de îngrijiri medicale. Conducătorul auto D.R. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Accident cu trei maşini la Teleşti
Un alt accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane s-a produs ieri, în jurul orei 08:00, pe DN 67, în comuna Teleşti, satul Buduhala. Trei autoturisme care circulau în aceeaşi direcţie, Motru – Târgu-Jiu, s-au ciocnit după ce şoferul unuia dintre ele nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a tamponat maşina din faţa sa, proiectând-o într-un alt autoturism. „În timp ce conducea un autoturism în direcţia Motru – Târgu-Jiu, Ş.Ş.S., de 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu, nu a păstrat o distanţă de siguranţă şi a tamponat autovehiculul din faţa sa, condus de către B.G.M., de 29 ani, din municipiul Motru. În urma impactului, autoturismul condus de către B.G.M. a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, la volanul căruia se afla conducătoarea auto B.M.C., de 37 ani, din comuna Ciuperceni. Urmare a accidentului, doi pasageri de 37 şi respectiv 39 de ani, aflaţi în autovehiculul condus de către B.G.M., au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative”, a anunţat Daniel Tică. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente de circulaţie.
Roxana Lupu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here