Trei medici de la Spitalul Județean, la pensie

1375

Trei medici ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au pensionat la începutul acestui an. Astfel, medicul șef Vasile Mălăiuș, de la Secția Gastroenterologie, medicul Angela Viorela Flitan, de la Cabinetul de Planning Familial din Ambulatoriul Integrat și medicul chirurg Grigore Udrescu vor începe o nouă etapă în viață, după o carieră îndelungată.

„Doamna doctor Angela Flitan, medic primar medicină generală, a lucrat 30 de ani în cadrul Cabinetului de Planificare Familială din Ambulatoriul Integrat, fiind și lector formator și susținând cursuri cu medicii de familie din județ și cu alte cadre medicale.

Domnul doctor Grigore Udrescu s-a angajat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în vara anului 1995, la Secția Chirurgie Generală II și a avut o carieră de succes. În ultimii ani, domnul doctor Udrescu, medic primar chirurgie generală, a activat în cadrul Cabinetului de Chirurgie Generală din Ambulatoriul Integrat.

Domnul doctor Vasile Mălăiuș, medic primar specialitatea medicină internă, a lucrat 32 de ani la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, iar din 2014 și până la începutul acestui an a fost șeful Secției Gastroenterologie. Acesta și-a dedicat cariera pacienților, care îi sunt recunoscători chiar și după ani buni de la primele întâlniri cu medicul. Cei trei medici au fost mereu foarte apreciați de pacienți, dar și de către colegi, fiind profesioniști dedicați meseriei alese”, au anunțat reprezentanții spitalului.

Conducerea unității medicale le mulțumește acestora pentru profesionalismul de care au dat dovadă și le dorește pensie îndelungată și multă sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here