Trei mașini căutate de străini, confiscate în Gorj

209

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Mușetești, este cercetat pentru tăinuire, după ce polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au descoperit că deține o mașină înmatriculată în România, care figurează în bazele de date ca fiind căutată pentru confiscare de autoritățile din Spania. Bărbatul a refuzat să spună cum a obținut autoturismul Dacia Duster. Ulterior, un alt gorjean, în vârstă de 46 de ani, din comuna Peştişani, s-a ales cu dosar penal pentru aceeași faptă, după ce oamenii legii au depistat că deţine un autoturism înmatriculat în România, figurând în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autoritățile din Austria.
Acțiunea desfășurată în weekend la nivelul întregului județ s-a încheiat cu cercetarea unui alt bărbat, de 36 de ani, din Motru, care deținea un autovehicul înmatriculat în alt stat. Mașina figura ca fiind sustrasă din Anglia.
”Autovehiculul a fost identificat la un service auto din localitate, fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. În toate cele trei cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here