Trei localnici din Ţânţăreni, cercetaţi pentru furt de material lemnos

120

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 37 de ani, din comuna Ţânţăreni, sunt cercetaţi de oamenii legii după ce au încercat să sustragă mai mulţi arbori dintr-o pădure din satul Floreşti. Pe numele celor trei bărbaţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos.

În după-amiaza zilei de 6 decembrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că se sustrage material lemnos din pădurea amplasată pe raza comunei Ţânţăreni, satul Floreşti.
Înainte ca oamenii legii să ajungă la faţa locului, suspecţii au fugit, abandonând arborii furaţi. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit însă să stabilească identitatea celor trei bărbaţi. „Deşi suspecţii fugiseră de la faţa locului, abandonând materialul lemnos, urmare a investigaţiilor efectuate au stabilit că este vorba despre 3 bărbaţi din comuna Ţânţăreni, respectiv S.I., de 37 ani, V.M., de 30 ani şi M.I., de 26 ani. Poliţiştii au constatat că cei în cauză au tăiat fără drept, 7 arbori esenţă gârniţă din cantonul aflat în proprietatea Ocolului Silvic Turceni, pe care i-au încărcat în 2 atelaje hipo, în vederea sustragerii”, a anunţat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Materialul lemnos a fost lăsat în custodie până la soluţionarea cauzei iar pe numele celor trei suspecţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here