Trei jandarmi și trei polițiști, acuzați că au stâlcit în bătaie un bărbat din Țicleni!

2884

Narcis Bobină, din Țicleni, este brancardier la Spitalul Târgu Cărbunești. El acuză șase oameni ai legii că l-au bătut până l-au lăsat inconștient, în seara de sâmbătă. Acesta avea urme de bocanci pe față și, cu astfel de urme ale bătăilor suferite, a ajuns la spital chiar din secția de Poliție.

Brancardierul se afla sâmbătă seara într-un local  cu un prieten și, fiindcă nu a avut bani, decât pe card, să-și plătească ceea ce consumase, a ieșit scandal.

“A venit un jandarm ,a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătușele, mi-a pus mâna pe față și mi-a băgat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am mușcat pe un jandarm de deget”. (…) “La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a declarat bărbatul în presa locală și centrală.

IPJ Gorj a transmis că în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează  cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. De asemenea, conducerea IPJ Gorj a dispus și verificări de către Compartimentul Control Intern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here