Trei gorjeni, la închisoare! Vezi ce infracţiuni au comis!

661
SANYO DIGITAL CAMERA

La data de 24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Curtea de Apel Craiova, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, condamnat la o pedeapsă un an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane. Bărbatul a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul Târgu Jiu.

                                                   ♦

La data de 24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat pe raza oraşului Rovinari, un tânăr de 23 ani, din orașul Rovinari, pe numele căruia, Judecătoria Târgu Jiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani si 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul Târgu Jiu.

La data de 24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au pus in executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Jiu, pe numele unui bărbat de 66 de ani, din comuna Plopșoru, condamnat la o pedeapsă  de 5 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

Bărbatul a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here